Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ در آستانه عید نوروز، برخی هموطنان بدون توجه به وضعیت نامناسب کرونایی عازم سفر به مناطق مختلف کشور شده‌اند؛ حال آن‌که کادر درمان همچنان ورودی بیمارستان‌ها و مراکز پذیرش بیماران کرونایی را بالا گزارش کرده‌اند که این خود یک زنگ خطر است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم؛ با وجود درخواست مکرر کادر درمان و خدمتگزاران عرصه سلامت در جای‌جای کشور اما به‌نظر می‌رسد هنوز برخی هموطنان به این باور نرسیده‌اند که ویروس منحوس کرونا ممکن است دامن‌گیر خود آنها شود و بر همین اساس بی‌توجه به هشدارهای مستمر، انجام سفرهای نوروزی را نسبت به جان خود و سایر هموطنان اولاتر دانسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین طبق اعلام کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا؛ سفر از/به 40 شهر کشور  (9 شهر قرمز و 31 شهر نارنجی) از 25 اسفند 99 تا 15 فروردین 1400 ممنوع است؛ شهرهای با وضعیت قرمز که تردد به آنها از 25 اسفند 99 تا 15 فروردین 1400 با ممنوعیت همراه است و ورود پلاکهای غیربومی به این شهرها یک میلیون تومان جریمه در پی خواهد داشت، عبارتند از؛ آبادان، اهواز، بندرماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش، شوشتر، کارون و گچساران.

همچنین سراب، عجب‌شیر، ارومیه، چایپاره، ماکو، نقده، گلپایگان، دهلران، دیلم، کنگان، گناوه، سامان، امیدیه، اندیمشک، ایذه، باغ‌ملک، باوی، بهبهان، خرمشهر، شادگان، دشت آزادگان، مسجدسلیمان، ارسنجان، زرین‌دشت، دیواندره، پلدختر، دورود، خمین، خمیر، نهاوند و خاتم؛ شهرهای دارای وضعیت نارنجی هستند که تردد به آنها از 25 اسفند 99 تا 15 فروردین 1400 با ممنوعیت همراه است و ورود پلاکهای غیربومی به این شهرها 500 هزار تومان جریمه در پی خواهد داشت.

آمارها چه می‌گویند؟

براساس انتشار آمارهای رسمی تا امروز 28 اسفند 1399 با تأیید ابتلای 7530 نفر از هموطنان به بیماری کرونا از ابتدای همه‌گیری تا همین تاریخ یک میلیون و 778 هزار و 645 نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد متأسفانه با فوت 89 نفر در روز گذشته 61 هزار 581 نفر از هموطنان قطعاً به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از دست رفته‌اند.

بررسی‌های تخصصی نشان می‌دهد فراز و فرودهای همکاری مردم با پروتکل‌های تعیین شده باعث شده تا در دوره‌هایی نرخ ابتلا و بهبودی در شرایط مناسبی نسبت به قبل قرار گیرد اما در دوره‌هایی که عادی‌انگاری از سوی هموطنان شدت گرفت شاهد صعودی شدن تمامی آمارها بخصوص در زمینه فوت افراد بوده‌ایم. به صورتی که نرخ مرگ و میر در ایران هم اکنون 3.9 درصد تعیین شده درحالی که این نرخ در دهکده جهانی 2.7 برآورد شده است.

البته نباید فراموش کنیم که آشنایی بیشتر کادر درمانی با عملکرد این ویروس منحوس از ابتدای آغاز همه‌گیری در کشورمان و به اشتراک گذاشته شدن دستاوردهای نوین پزشکی در سایر کشورها باعث شده تا در دوره‌هایی نرخ بهبودی فاصله معناداری با استانداردهای بین المللی داشته باشد اما هم اکنون آمارها و اطلاعات نشان می‌دهد نرخ بهبودی در ایران 96.1 درصد و در دهکده جهانی 97.3 درصد است که درصورت همکاری بیشتری هموطنان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش بار سنگین مقابله با بیماری از دوش کادر درمانی قطعا این درصد در کشورمان بهبود یافته و به استانداردهای بین‌المللی نزدیک خواهد شد.

طبق دستور مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به شهرهای قرمز و نارنجی کاملا ممنوع است اما سفر به شهرهای آبی و زرد با رعایت کامل شیوه نامه‌ها و نکات بهداشتی امکان پذیر خواهد بود.

بستری‌های کرونایی در استان گلستان کاهش یافتروند شیوع بیماری کرونا در استان البرز ثابت استآمار کرونا در ایران| فوت 89 نفر در 24 ساعت گذشته

انتظار دریافت خدمات از این صنوف را نداشته باشید

به‌هرحال با تمام موارد مطرح شده و اهمیت منتفی کردن سفرهای نوروزی امسال تا عادی شدن شرایط اگر بازهم قصد سفر کرده‌اید فراموش نکنید قوانین فعالیت اصناف در شهرها براساس رنگبندی کرونایی آنها اینگونه است؛  در شهرهای قرمز گروه‌های شغلی 2، 3 و 4 و در شهرهای نارنجی گروه های شغلی 3 و 4 حق فعالیت ندارند.

در این زمینه علاوه بر نهادهای بهداشتی؛ اتاق اصناف تمامی استان‌ها برای مدیریت شرایط در شهرها برنامه‌ریزی کرده‌اند و با بازرسی‌های ویژه برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در جامعه مانع از فعالیت مشغال گروه‌های تعیین شده براساس رنگبندی شهرستان‌ها خواهند بود و درصورت تخلف واحدهای صنفی کاملا براساس قانون با آنها برخورد خواهد شد.

 فهرست مشاغل گروه دوم

بوستان‌ها و مراکز تفریحی؛  پاساژهای سربسته و سرباز، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ غیرمواد غذایی و بازارهای موقت؛ بازارها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل؛ باشگاه‌های ورزشی، سالن‌های بدن‌سازی ، آرایشگاه‌های مردانه؛ مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی؛ مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی؛ مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم‌التحریر؛ مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی؛  آتلیه و عکاسی؛  آژانس مشاور املاک؛ خدمات چاپ دیجیتال؛ مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی؛ قنادی و شیرینی پزی تر و خشک، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه.

 فهرست مشاغل گروه  سوم

مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبان‌سراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه‌ها و باغ موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی

 فهرست مشاغل گروه چهارم

همایش‌ها، مراسم اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، مدارس شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی مربوط به ورزش‌های پربرخورد، از جمله کشتی، کاراته و جودو، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، باغ وحش‌ها، شهربازی‌ها و مراکز تفریحی آبی؛

علایم را بشناسید

اگرچه بارها درباره علائم هشداردهنده ابتلا به کرونا از سوی متخصصان مطرح شده است اما بد نیست حالا که بار سفر نوروزی بسته‌اید دوباره به این موارد اشاره شود که درصورت مواجه شدن با آن برای مقابله آمادگی کامل داشته باشید و بدون فوت وقت به اولین مرکز درمانی مراجعه کنید.

بطور کلی علایم تنفسی و همینطور هر مشکل جدید از جمله خستگی، کوفتگی، تب، لرز، علایم گوارشی و بی اشتهایی را حتما باید به عنوان ابتلا به کرونا در نظر گرفته شود و براساس آن برنامه‌ریزی‌های اولیه از سوی همراهان انجام شود که مقدمه همه آنها قرنطینه کردن و دوری از ارتباط بیشتر با فرد مشکوک است؛ به این دلیل که با درنظر گرفتن ورود ویروس جهش یافته انگلیسی به ایران باید فرض براین باشد که فرد مشکوک مبتلا به کروناست.

به این ترتیب اگر تب، لرز و مشکل بالینی جدیدی برای فردی ایجاد شد (در اسرع وقت حتی قبل از ویزیت پزشک و آماده شدن نتایج آزمایشات) حتماً در اولین فرصت قرنطینه را آغاز کرده و حداقل10 روز تماس نزدیک با هیچ کسی نداشته باشد. لازم به یادآوری است که استفاده از ماسک مناسب و شستشوی متناوب دست‌ها به شیوه بهداشتی الزامی و یکی از کلیدی‌ترین راهکارها برای مقابله با این بیماری تا امروز است.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کرونا مراکز فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد